Generation-E Kennissessie: legal, octrooi en IP

kalender20200416
klok20:30 - 21:30
locatieOnline

Hoe bescherm je jouw idee? Welke juridische structuur kun je het beste kiezen? Lastige vragen waar de kennispartners van Generation-E het antwoord op weten. Tijdens onze kennissessie op 16 april delen zij hun expertise op het gebied van legal, octrooi en IP.

Voor deze kennissessie schuiven kennispartners DirkzwagerArnold & Siedsma en Brilliant Work aan. Maarten Kole verzorgt namens Dirkzwager de introductie van deze kennissessie. Zijn collega‚Äôs Deline Kruitbosch en Lotte te Linde openbaren hoe je de juiste juridische structuur kiest en hoe je samenwerkingspartners contracteert. Erik Bartelds van Arnold & Siedsma geeft inzicht in de wijze hoe je een idee het beste kunt beschermen. En Lizanne Jakobs van Brilliant Work geeft interessante voorbeelden van missers op het gebied van o.a. merkenrecht. Missers die het belang van een goede juridische basis onderstrepen. Aan het einde van de sessie is het mogelijk om vragen te stellen.

De sessie start om 8.30 uur en duurt ongeveer een uur. In verband met de coronamaatregelen vindt deze sessie online plaats. Alle aangemelde deelnemers krijgen op 15 april per e-mail de link voor deelname toegestuurd. Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers, dus meld je op tijd aan!

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313