Generation-E Kennissessie: industrialisatie

kalender20200618
klok21:00 - 22:00
locatieOnline

In de kennissessie op 18 juni vertellen NovumExcell en Koninklijke Metaalunie over het thema industrialisatie. Binnenkort lees je hier meer over wat je van deze kennissessie mag verwachten.

Hoe helpt Generation-E een scale-up op te schalen door te industrialiseren? In de kennissessie van 18 juni vertellen Klaas Schuring van NovumExcell en Toine Straatman van Koninklijke Metaalunie je hier alles over.

Deze kennissessie is gericht op scale-ups die hardware producten maken in de duurzame energie industrie en iedereen die vragen heeft op dit gebied. Klaas vertelt over hoe het industrialiseringsproces precies verloopt en wie hier de analyses en de plannen voor opstelt. Daarna legt Toine uit hoe de matching met bedrijven in zijn werk gaat en geeft hij voorbeelden vanuit Koninklijke Metaalunie. Aan het einde van de kennissessie geven Klaas en Toine antwoord op al je vragen.

Ook voor startups

Deze kennissessie is ook interessant voor startups die zich afvragen of ze al aan de volgende stap toe zijn. Zij zitten vaak met vragen als: hoe krijg ik de kostprijs van mijn product op het gewenste niveau? En hoe moet ik mijn product veranderen zodat het in de volumeproductie past? Maar ook, hoe word ik een volwassen bedrijf? Klaas en Toine geven vanuit hun expertise antwoord op deze en alle andere vragen.

De sessie start om 09.00 uur en duurt ongeveer een uur. In verband met de coronamaatregelen vindt deze sessie online plaats. Alle aangemelde deelnemers krijgen uiterlijk 17 juni per e-mail de link voor deelname toegestuurd.

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313