Foreland Studios Try-out

kalender20220325
klok16:00 - 18:00
locatieGebouw CB, IPKW

Foreland Studios is een gloednieuwe artistieke onderzoeksstudio midden op IPKW. Tussen alle innovatieve bedrijven, werkt Foreland Studios met een interdisciplinair team van onderzoekers (designers, wetenschappers, kunstenaars) aan nieuwe perspectieven op technologische ontwikkelingen.

Foreland Hydromax
De komende drie maanden zetten 13 jonge ontwerpers, architecten en kunstenaars uit verschillende disciplines hun tanden in het vraagstuk ‘Hydromax’: wat kan waterstof in de – recent urgenter geworden – energietransitie voor ons als maatschappij betekenen?

De initiatiefnemers en deelnemers van Foreland Hydromax geven op vrijdag 25 maart a.s. een kijkje in de keuken en komen met hun eerste bevindingen. Bezoekers kunnen meedoen en proeven aan de eerste ideeën.

Try-out Foreland Hydromax

  • Dag: vrijdag 25 maart 2022
  • Tijd: 16:00 – 18:00 uur
  • Locatie: Gebouw CB006, Industriepark Kleefse Waard (IPKW) – Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem 
  • Aanmelden: via sabine@foreland.eu


Wat is Foreland Studios?  
Foreland Studios doet breed onderzoek naar de menselijke maat van technische innovaties. Niet alleen de ontwikkeling van technische innovaties is van belang, maar ook de implementatie en culturele acceptatie van dergelijke innovaties op de maatschappij. Foreland onderzoekt onafhankelijk, maar hand in hand met de technische en creatieve industrie, hoe innovaties van nu tastbaar, zichtbaar en menselijker kunnen worden naar de toekomst.  Het pilotprogramma Hydromax richt zich op Waterstof en haar rol in de energietransitie. 

Deelnemers Foreland Hydromax 
Fynn van der Ziel, Elza Berzina, Jippe Liefbroer, Riel Bessai, Marthe Wille, Sophie Czich, Pedro Daniel Panteleone , Arie van der Meijde, Elinor Salomon, Gijs Schalkx, Siem Stienesen, Max, Willem van der Sluis, Klaas Kuiken, Charley Reijnders 

Team Foreland Studios
Ed van Hinte, Floris Schoonderbeek, Bob Verheijden, Cynthia Hathaway, Edwin Gardner, Aynouk Tan, Sabine Winters

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313