Early Morning Talk: Van ketens naar kringlopen

kalender20210202
klok8:00 - 9:30
locatieOnline

Op dinsdag 2 februari 2021, tijdens de Week van de Circulaire Economie, gaan wij van start met een stevige ambitie! Samen met provincie Gelderland in het thema ‘Van ketens naar kringlopen’ en gaan in gesprek met ondernemers en experts uit de sectoren Agrofood, Bouw en infrastructuur, Consumenten en afval of Maakindustrie.

Met het Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie 2021 – 2023 wil provincie Gelderland een extra impuls geven aan de Gelderse economie van de toekomst die zowel concurrerend als duurzaam moet zijn, met de focus op deze vier sectoren. Er zijn al veel stappen gezet. Nu is het zaak van doorpakken!

Om 08.00 uur zitten bij Luc Kikkert aan de ontbijttafel:

  • Willem Huntink – provincie Gelderland – vertelt over het uitvoeringsprogramma 2021-2023 van provincie Gelderland ‘Van ketens naar kringlopen’ en het belang ervan.
  • Mark van der Eijnden – de Hoeve BV – over duurzaam varkenshouden waarbij het dier centraal staat.
  • Bart Pigge – Dura Vermeer –  over duurzaamheid in de bouw van Oost-Nederland.
  • Gerard Weernink – Clear Polymers – over circulaire werklocaties en tenderregeling slimme circulaire demonstratiefabrieken. 
  • Bart de Bruin – DAR – over consumenten en elektronica.

Schuif online aan!
Dus ben jij als ondernemer of organisatie werkzaam in de sector Agrofood, Bouw en infrastructuur, Consumenten en afval, of Maakindustrie en wil je samen met andere ketenpartners stappen zetten in toekomstbestendig en circulair ondernemen? Of ben je geïnteresseerd wat er op dit gebied in provincie Gelderland gaat gebeuren? Geef je dan kosteloos op. 

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313