Kiemt Early Morning Talk: Een Vliegende Start

kalender20200929
klok8:00 - 9:30
locatieOnline

Dinsdag 29 september staat de innovatiefste talkshow van Oost-Nederland in het teken van ‘Een Vliegende Start’. De Early Morning Talk voor innovatieve ideeën, startups, of ondernemingen die willen vernieuwen.

Om 08.00 uur schuiven bij Luc Kikkert aan de ontbijttafel aan:

–  Marleen van Boheemen Msc over het Startupfonds Gelderland, vroege fase financiering om het startup ecosysteem in Gelderland te versterken;

–  Bart Huydts over Orion, de ondersteuningsstructuur voor startende innovaties in Gelderland;

–  Jolande KneepkensBritta Driessen en Martin Stor over de praktische uitwerking van het Startupfonds en Orion: de Innovatiemotor en de Startup Experience Group.

Een creatief brein staat tenslotte nooit stil. Ook in tijden van Corona blijft in Oost-Nederland het MKB innovatief en startende ondernemers vernieuwend. Iets om te koesteren en om te ondersteunen. Regionaal zijn er verschillende mogelijkheden om deze innovaties onder MKB’ers en startende ondernemers te faciliteren. Kiemt vindt het belangrijk dat het oorspronkelijke idee, dat ‘eureka! moment’ centraal blijft staan. Hoe ze dat doen? Daar gaan ze het 29 september over hebben.

Er is natuurlijk ook alle ruimte voor vragen. Heb je een innovatief idee, een startup, een onderneming die wil vernieuwen of ben je gewoonweg nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Geef je dan kosteloos op.

Meld je hier aan

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313