Connectr Café: Voorproefje van de Arnhem Electricity Week!

kalender02/04/2024
klok16:00 - 18:30
locatieConnectr Shared Office, Industriepark Kleefse Waard

Iedere eerste dinsdag van de maand is het Connectr Café. Een moment waarin we met elkaar bijpraten over de laatste ontwikkeling op het gebied van elektrische elektrotechniek, elektrochemische energieopslag en duurzame aandrijfsystemen. Connectr Café is een maandelijks terugkerend event met elke keer een ander thema en de mogelijkheid om te pitchen.

Thema: Arnhem Electricity Week 2024
Ben jij al klaar voor het meest baanbrekende elektrificatie-evenement van het jaar? Kom naar het Connectr Café op 2 april en ga in gesprek met organisator Mark Spijker over de plannen, waarom jij erbij moet zijn en hoe je een steentje kunt bijdragen. Daarnaast maak je kans op 2 tickets voor de European New Power Summit op donderdag 30 mei ter waarde van 600 euro!

Pitch
Heb je nieuws, een vraag, of wil je jezelf gewoon even voorstellen? Dat kan! Tijdens de Connectr Cafés krijgen alle bezoekers de kans om 1 minuut te pitchen. Geef je op door een mail te sturen naar cassandra@connectr.nu. Je mag gebruik maken van één powerpointslide (afmetingen: 1920x1080px). Het is mogelijk om op meerdere cafés gebruik te maken van dit pitchmoment!

Aanmelden
In verband met de no-waste policy vinden we het fijn als je laat weten of je erbij bent. Klik op de ‘aanmelden voor event’-button en wij zorgen ervoor dat er een hapje en een drankje klaarstaan! Mocht je onverwachts toch niet kunnen komen, meld je dan ook weer even af!

Wil je meer informatie en je aanmelden? Klik bovenaan de pagina op de link!

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313