Connectr Café met preview ElaadNL

kalender07/06/2022
klok16:00 - 17:30
locatieConnectr, gebouw LB

Iedere eerste dinsdag van de maand is het Connectr Café. Een moment waarin we met elkaar bijpraten over de laatste ontwikkeling op het gebied van elektrische elektrotechniek, elektrochemische energieopslag en duurzame aandrijfsystemen.

Over ElaadNL Testlab
Het ElaadNL Testlab is een uniek laboratorium en testlocatie voor het testen en onderzoeken van elektrische auto’s, laadinfrastructuur en Smart Charging systemen. ElaadNL zit in het Connectr Innovatielab op IPKW. Het Testlab heeft alle faciliteiten om de naar verwachting 1 miljoen elektrische voertuigen in Nederland in 2025 slim, soepel, veilig en compatibel met de infrastructuur en het elektriciteitsnet te laten laden. Op 8 juni wordt het Testlab officieel door Koning Willem-Alexander geopend, jij krijgt dus de mogelijkheid om alvast vanaf de buitenkant de sfeer te proeven!

Voor wie interessant?
Wil je meer weten van Connectr? Ben je benieuwd naar de faciliteiten van het ElaadNL Testlab en/of kan je er niet bij zijn met de officiële opening op 8 juni? Dan is dit Connectr Café op 7 juni zeker interessant voor jou om te bezoeken.

Zien we je op 7 juni? Je bent van harte welkom om 16:00 uur bij Connectr in gebouw LB op Industriepark Kleefse Waard.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313