Connectr Cafe: bezoek aan Kranji Solution R&D lab

kalender20220405
klok16:00 - 18:00
locatieConnectr, gebouw LB

Iedere eerste dinsdag van de maand is het Connectr Cafe. Een moment waarin we met elkaar bijpraten over de laatste ontwikkeling op het gebied van elektrische elektrotechniek, elektrochemische energieopslag en duurzame aandrijfsystemen.

Ben je werkzaam in de H2-technologie? Dan is dit Connectr Café op 5 april zeker interessant voor jou om te bezoeken. Op dinsdag 5 april staat het Connectr Cafe in het teken van een bezoek aan Kranji Solutions op IPKW. Je bent van harte welkom vanaf 16.00 uur bij Connectr in gebouw LB op Industriepark Kleefse Waard.

Over Kranji Solutions R&D lab

Kranji Solutions Pte Ltd is een Singaporees procesadviesbureau opgericht in 2008 door 3 Nederlanders. Het bedrijf richt zich op het verbeteren van fasescheiding en warmteoverdracht, voornamelijk voor de olie- en gassector. Als onafhankelijk consultant assisteerde Kranji Solutions bij vele root cause analyse, trouble shooting, capacity increase and development (R&D) projecten voor eindgebruikers zoals ExxonMobil, Total, Oxy, Petronas, BP, Chevron, Petrobras, ConocoPhillips, ENI en aannemers zoals TechnipFMC, SBM, Bechtel, Schlumberger, etc.

Kranji Solutions kan de bovengenoemde eindgebruikers en aannemers (die allemaal “proberen” te diversifiëren en te investeren in de energietransitie) en de waterstofmarkt bijstaan met haar onafhankelijke procesexpertise. Een van de pijlers van Kranji Solutions is de Computational Fluid Dynamics (CFD) expertise. Voor Kranji biedt CFD een beter begrip van fase-interacties en gedrag, snelheden, krachten en temperaturen in complexe stromingssystemen, zoals warmtewisselaars, separatoren, manifolds, pijplijnen en meer. Recent is Kranji betrokken geweest bij waterstofprojecten, waaronder de verbetering van een waterstof/demi-waterafscheider en de ontwikkeling van waterstofprocesapparatuur, waarbij fase-interactie, wrijving en warmteontwikkeling werd beoordeeld en gemonitord door middel van CFD.

In 2018 verhuisde Kranji het R&D lab van het Verenigd Koninkrijk naar Industriepark Kleefse Waard. Het R&D lab bij IPKW Arnhem is gevestigd aan de Hoofdstraat, vlakbij de Verlengde Nieuwe Haven. In dit lab kunnen ze allerlei meerfasige experimenten uitvoeren.

Kortom, we krijgen een kijkje in een boeiend bedrijf.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313