Connectr Café

kalender06/02/2024
klok16:00 - 17:30
locatieConnectr Shared Office, gebouw GB

Connectr Café

Iedere eerste dinsdag van de maand is het Connectr Café. Een moment waarin we met elkaar bijpraten over de laatste ontwikkeling op het gebied van elektrische elektrotechniek, elektrochemische energieopslag en duurzame aandrijfsystemen. Connectr Café is een maandelijks terugkerend event met elke keer een ander thema en de mogelijkheid om te pitchen.

Thema: Een kijkje bij Industrial Studios in het Innovation Lab!

De afgelopen jaren en maanden is er hard gewerkt aan de realisatie van het Innovation Lab en de evenementenlocatie! Met grote stappen komen we dichterbij de opening en nemen we jullie graag mee in de ontwikkelingen en plannen. Kersverse eigenaren Cas van Horck en Robert van den Tooren van Industrial Studios vertellen je graag meer over de eventmogelijkheden in het Innovation Lab en nemen je mee voor een rondleiding. Ben jij ook benieuwd naar dé hotspot voor energie waar bedrijven, onderwijs en events samenkomen? Sluit dan aan op het Connectr Café op 6 februari. 

Pitch

Heb je nieuws, een vraag, of wil je jezelf gewoon even voorstellen? Dat kan! Tijdens de Connectr Cafés krijgen alle bezoekers de kans om 1 minuut te pitchen. Geef je op door een mail te sturen naar cassandra@connectr.nu. Je mag gebruik maken van één powerpointslide (afmetingen: 1920x1080px). Het is mogelijk om op meerdere cafés gebruik te maken van dit pitchmoment!

Locatie

Het Connectr Shared Office is gevestigd op Industriepark Kleefse Waard. Dit is een afgesloten bedrijventerrein en alle bezoekers moeten zich melden bij het poortgebouw. Om registratie daar soepel te laten verlopen melden we bezoekers aan en is het dus belangrijk dat je aangemeld bent voor het event.

Aanmelden

In verband met de no-waste policy vinden we het fijn als je laat weten of je erbij bent. Klik op de ‘Register for event’-button en wij zorgen ervoor dat er een hapje en een drankje klaarstaan! Mocht je onverwachts toch niet kunnen komen, meld je dan ook weer even af!

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313