Vattenfall

Vattenfall is een energieonderneming die elektriciteit, energie-gerelateerde producten, gas, warmte en koude produceert en levert. Met circa 4.400 medewerkers bedient Vattenfall circa 2 miljoen klanten. Een betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energielevering staat daarbij centraal.

We willen in 2050 volledig klimaatneutraal zijn. Met onze activiteiten in Nederland dragen we bij aan de verduurzaming van Vattenfall. Dit doen we door af te stappen van fossiele bronnen en over te stappen op CO2-vrije energiebronnen waar mogelijk. Daarnaast maken we slim gebruik van restwarmte en innoveren we met verschillende opslagmogelijkheden voor wind- en zonne-energie.

Bij Vattenfall werken ongeveer 4.400 medewerkers (FTE’s). Vattenfall heeft verschillende locaties in Nederland. In Arnhem werken we aan de verdere ontwikkeling en het beheer van het stadswarmtenet in de regio Arnhem en Nijmegen. Ook werken we hier aan de ontwikkeling, de bouw en het beheer van windparken. Daarnaast werkt hier ook ons lokale team van energieke buitendienstverkopers.

contactgegevens

Vattenfall

Westervoortsedijk 73
Gebouw GE


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313