Schipper Bosch

Het familiebedrijf Schipper Bosch richt zich al 30 jaar via het ontwikkelen van gebieden, projecten en producten op het creëren van bijzondere plekken. Typerend is onze kijk op kwaliteit, de visie op ondernemen, het verlangen naar vernieuwing en het zoeken naar duurzame oplossingen. We creëren plekken waar we trots op zijn en ons leven lang trots op blijven.

Schipper Bosch is gebouwd op een overtuiging en mentaliteit die we met ons team en onze relaties delen. Een overtuiging dat onze omgeving maakbaar is en onze dromen werkelijkheid kunnen worden. Een mentaliteit waarmee we projecten aanpakken die we maatschappelijk relevant vinden, die economische waarde genereren, vernieuwend zijn, schoonheid brengen en waar we blij van worden.

Wij zijn niet bang om het anders te doen. Om een gebied dat al tijden onbenut is aan te pakken, een gebouw dat ergens al dertig jaar staat te verplaatsen of ergens een plek van te maken door er een Dutchtub neer te zetten. Bij herontwikkeling gaan we altijd voor energielabel A en bij de inrichting van een gebied en gebouw zorgen we ervoor dat mensen elkaar als vanzelf ontmoeten.

contactgegevens

Schipper Bosch

Westervoortsedijk 73
Gebouw HB


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313