Roelofs

Roelofs is een modern familiebedrijf, opgericht in 1960. In ons werkgebied richten we ons op duurzame vernieuwing van de infrastructuur.

Onze organisatie heeft de kennis, vaardigheden en ervaring in huis om de integrale (her)inrichting van de openbare ruimte te kunnen verzorgen: van ontwikkeling en ontwerp tot en met uitvoering, beheer en onderhoud en eventueel financiering. We onderscheiden ons als een duurzaam kennisbedrijf op het gebied van milieu, mobiliteit, riool- en infratechniek en als leverancier van GWW-grondstoffen. Onze kracht ligt met name in de advisering en realisatie van middelgrote en kleine opdrachten, via innovatieve contracten, voor (semi)overheden en/of private partijen.

Het is onze ambitie om een toonaangevende middelgrote onderneming te zijn, die op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier bouw- en infraprojecten ontwikkelt en realiseert. Wij willen hierin excelleren door nauw en innoverend samen te werken met klanten, medewerkers en eindgebruikers.

Onze organisatie heeft ruim 260 medewerkers en werkt vanuit het hoofdkantoor in Den Ham en vanuit regiovestigingen in Arnhem, Sneek, Stadskanaal, Steenwijk, Spijkenisse en Veenendaal.

contactgegevens

Roelofs

Westervoortsedijk 73
Gebouw GE


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313