OutSmart

Wij zijn OutSmart, Energy Asset Experts, actief in de duurzame energiesector. Sinds 2008 zijn we koploper in de energietransitiemarkt. We staan ​​bekend en worden gevraagd naar onze Power of Predictability: het vermogen om nauwkeurig te voorspellen, onze proactieve en transparante manier van samenwerken en onze innovatieve oplossingen.

We werken voor investeerders, eigenaren, fondsbeheerders van hernieuwbare productiemiddelen (zoals wind- en zonneparken en biomassacentrales) en voor industriële afnemers van energie.

We hebben een slanke organisatie met 45 medewerkers die stuk voor stuk specialist zijn in hun vakgebied. We opereren vanuit drie landen: Nederland, Duitsland en het VK. Wij zijn een dochteronderneming van Deutsche Windtechnik en werken nauw samen aan technische oplossingen voor windturbines.

Wij zijn van mening dat efficiëntie op korte en middellange termijn goed kan worden voorspeld en kan worden beïnvloed, ondanks de zware omstandigheden waarmee de sector van hernieuwbare energie wordt geconfronteerd. Wij stellen ons in staat om met deze eigenschappen om te gaan en met succes: wij zijn marktleider in Noordwest Europa en hebben een lange relatie met onze opdrachtgevers.

contactgegevens

OutSmart

Westervoortsedijk 73
Gebouw HB


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313