Luminis

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst – van bedreiging naar kans
Traditionele business modellen zijn steeds minder toereikend door de toename van digitale toepassingen. Snel kopieergedrag en het vervallen van schakels in de waardeketen zetten de prijzen onder druk en de steeds veeleisender wordende consument vraagt om meer flexibiliteit en service. De manier van werken die vandaag gebruikelijk is, kan morgen achterhaald zijn.

Digitalisering wordt door veel bedrijven dan ook als bedreiging gezien. Door je niet af te sluiten voor deze niet te stuiten digitale opmars, maar hem juist te omarmen, verandert de bedreiging in een kans. Internet niet of niet goed inzetten kan een achterstand betekenen, internet wel goed inzetten kan zorgen dat je vooroploopt.

Wat kan internet voor mij betekenen?
Door je machines en apparaten aan het internet te koppelen verzamel je waardevolle data. Bijvoorbeeld over de prestaties van een apparaat en over welke machineonderdelen op welke manier en met welke frequentie precies gebruikt worden. Zo kun je heel gericht innoveren en de klant beter bedienen, maar bijvoorbeeld ook op basis van daadwerkelijk gebruik bepalen wanneer het tijd is voor een (preventieve) onderhoudsbeurt.

Wat Industrial Internet of Things je als bedrijf concreet oplevert? Sneller en preventief service verlenen, kortere time-to-market, meer toegevoegde waarde voor en een betere relatie met je klanten, nieuwe producten en diensten en het beter benutten van talenten. Kortom: betere resultaten.

De eerste stap
Als het om IT gaat, weten veel bedrijven niet hoe te beginnen en waar(mee) te eindigen. Wellicht ben je je niet bewust van de hoeveelheid data die je al hebt, of heb je geen idee hoe deze data van waarde kan zijn. Ook wordt vaak getwijfeld aan de kosten, veiligheid en zelfs de relevantie van technologische toepassingen. Begrijpelijk, want het is je core business niet.

Luminis Arnhem – gespecialiseerd in het verbeteren van business resultaten en het realiseren van groei door de inzet van IT – kan je helpen de eerste stap te zetten. Wij kijken open naar de uitdagingen die er liggen en vragen ons af op welke manier je meer resultaat kunt behalen door apparaten en machines aan het internet te koppelen. Luminis Arnhem maakt onderdeel uit van de Luminis Groep, waar 150 specialisten voor je klaarstaan. Zij beantwoorden niet alleen je vragen, maar bedenken ook de oplossing en implementeren deze in de praktijk.

contactgegevens

Luminis

Westervoortsedijk 73
Gebouw HB


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313