Freudenberg Performance Materials

Freudenberg Performance Materials is wereldwijd een toonaangevende producent van hoogwaardige materialen die hun toepassing vinden in meer dan 60  landen. Met onze eigen productietechnologieën bewerken we een brede waaier van polymeren tot garens, vezels, niet-geweven textielen, (gecoate) geweven textielen, 3D structuurmatten, grids en samengestelde producten. Onze belangrijkste markten zijn: Agro, Architecture, Automotive, Building, Civil Engineering, Construction, Flooring, Industrial Filtration en Leisure.

Locatie Arnhem
In Arnhem zijn wij gespecialiseerd in de productie van Colback spunlaid nonwovens. Deze nonwovens worden vervaardigd van bi-componente garens van eigen fabricaat. Een van onze Research, Development & Innovation centra bevindt zich in Arnhem, net als een groot deel van de ondersteunende functies voor het bedrijf als geheel en sales functies voor een deel van de markten waarin wij actief zijn.

“Onze materialen leveren een bijdrage tot een meer duurzame wereld en een hogere levenskwaliteit. Ze dragen bijvoorbeeld bij tot veiligere bouwwerven en verminderde ecologische voetafdrukken; tot milieuveilig afvalmanagement, een verbeterde lucht- en waterkwaliteit en lagere kosten; ze zorgen mede voor een verhoogde oogstopbrengst en dragen bij tot het creëren van aangename werk- en vrijetijdsomgevingen.”

contactgegevens

Freudenberg Performance Materials

Westervoortsedijk 73
Gebouwen AB, BB, CB, JB en GE


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313