Leisurelands

Leisurelands is een recreatieonderneming die zich richt op duurzaam recreëren op en rondom recreatiegebieden in met name Oost-Nederland. Op de gebieden van Leisurelands tref je doorgaans water, strand, horeca en recreatie van goed niveau. Samen met partners in de recreatiesector werken wij aan een verdere toename van het recreatieve aanbod. Wij zijn gespecialiseerd in het hands on, op hoog niveau, (door)ontwikkelen, onderhouden en beheren van onze recreatiegebieden en kunnen dit ook inzetten richting onze (toekomstige) partners.

Leisurelands wil mensen de deur uit laten gaan en steeds opnieuw laten ervaren hoe onverwacht mooi, leuk en actief je kunt recreëren in het buitengebied van Nederland. We doen dat door duurzame en dynamische recreatiegebieden aan te bieden voor iedereen. Onze expertise, innovatiekracht en creativiteit zetten we in om recreatie in de gehele regio te blijven ontwikkelen. De gebieden zijn toegankelijk voor iedereen en zullen dat ook blijven. De drempel voor een bezoek is laag. Zo zijn de gebieden gratis toegankelijk voor onze gasten en goed bereikbaar. Alleen voor het parkeren wordt een vergoeding gevraagd. Leisurelands geeft hiermee invulling aan de maatschappelijke positie die ze in de regio heeft en wil behouden.

De volgende gebieden vallen onder het beheer en eigendom van Leisurelands: Berendonck, Bussloo, Groene Heuvels, Hambroekplas, Heerderstrand, Hilgelo, IJsseldelta Marina, Kievitsveld, Mookerplas, Nevelhorst, Nijkerk aan Zee, Rhederlaag, Strand Horst, Strand Nulde, Stroombroek, Surfoever Hoge Bijssel, Wylerbergmeer, Zandenplas en Zeumeren.

contactgegevens

Leisurelands

Westevoorstedijk 73
Gebouw LB


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313