Kracht Recruitment

Kracht Recruitment is een technisch intermediair die midden en hoger kader personeel bemiddelt. Dit vanuit een groot netwerk in de branche, verregaande kennis van de technische arbeidsmarkt, menselijk gedrag en drijfveren. Wij vinden, signaleren en herkennen talent van kandidaten en zorgen voor de beste match met onze opdrachtgevers. Het verbinden van mens en organisatie zodat zij elkaar nu en in de toekomst perfect aanvullen zien wij als onze passie. Daarmee leveren wij, vanuit onze Kracht, een essentiële bijdrage aan de carrièredoelen van professionals én aan de organisatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers. Kracht bemiddelt in arbeidsrelaties in de sectoren bouw, civiele techniek, installatietechniek en industrie en bedient daarmee meerdere (technische disciplines): Bouwkunde, Civiele Techniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek en Industriële Automatisering.

Wij geloven in ‘werken vanuit Kracht’. Werk je vanuit Kracht, dan zit je op de juiste plek, lever je meerwaarde en komen je competenties volledig tot hun recht. Het geeft ons plezier om onze kandidaten te helpen met het vinden van de baan die op hun lijf geschreven is; Een baan waar kwaliteiten en interesses samenkomen.

Onze dienstverlening bestaat uit onder andere uit werving en selectie, detachering, exclusieve zoekopdrachten, recruitment service, het verzorgen van trainingen en outplacement trajecten. De consultants van Kracht zijn gespecialiseerde adviseurs in hun eigen markt. Daarom zijn zij in staat om snel en op effectieve wijze de juiste match maken met een van onze ruim 500 opdrachtgevers. Tevens sparren wij graag met hen mee over marktontwikkelingen, HR beleid, recruitment marketing en bedrijfskundige aangelegenheden. Wij streven naar een duurzame relatie waarbij onze kandidaten doorstromen naar een vaste baan bij onze opdrachtgevers zodat zij zich kunnen focussen op hun core business terwijl wij maatwerk oplossingen leveren voor personele aangelegenheden.

contactgegevens

Kracht Recruitment

Westervoortsedijk 73
Gebouw HB


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313