HAN H2Lab

Praktijkgericht onderzoek
In het HAN H2Lab wordt praktijkgericht onderzoek naar waterstoftoepassingen gedaan, gericht op kleine en middelgrote waterstofsystemen. Onderzoekers, docenten en studenten van de HAN werken hier samen met bedrijven aan projecten. Deze partijen ontwerpen, modelleren, construeren en testen verschillende waterstofsystemen; voor mobiele toepassingen, energieopslag en netstabiliteit.

Nauwe samenwerking
Het HAN H2Lab bevindt zich op IPKW in Arnhem, te midden van een aantal gerenommeerde waterstofgerelateerde bedrijven waar een nauwe samenwerking mee is. Het lab is ingericht met infrastructuur die gericht is op het ontwikkelen en testen van waterstofsystemen. Naast de waterstoffaciliteiten betreft dit onder andere een werkplaats, testruimtes, teststations, elektrochemische testapparatuur en bijbehorende veiligheidssystemen.

Mogelijkheden
Een ieder die lab-faciliteiten zoekt voor praktijkgericht onderzoek naar kleine en middelgrote waterstofsystemen en/of wil samenwerken, kan de HAN benaderen. Zowel commerciƫle opdrachten uit het bedrijfsleven als subsidie- en onderwijsprojecten kunnen gezamenlijk gerealiseerd worden.

contactgegevens

HAN H2Lab

Westervoortsedijk 73
Gebouw TC


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313