GE Power Netherlands

GE (NYSE: GE) is een wereldwijd toonaangevend Digitaal Industrieel Bedrijf, dat de industrie transformeert dankzij software-gedefinieerde machines en oplossingen die verbonden, responsief en voorspellend zijn. GE is georganiseerd rond een globale uitwisseling van kennis, de ‘GE Store’, waarbij elke bedrijfstak toegang heeft tot dezelfde technologie, markten, structuur en intellect. Elke uitvinding voedt innovaties en applicaties in onze industriĆ«le sectoren. Met mensen, diensten, technologie en schaal levert GE betere resultaten voor klanten door het spreken van de taal van de industrie.

GE is een van de grootste bedrijven ter wereld met meer dan 300.000 medewerkers en $160B omzet. Het hoofdkantoor is gevestigd in Boston, Massachusetts in de Verenigde staten.

Op IPKW is GE Power Netherlands B.V. gevestigd. Deze organisatie richt zich voornamelijk op het ondersteunen van het product Aeroderivative Gas turbines.  De huidige bezetting bestaat uit engineering, financiele, logistieke en sales gerelateerde functies.

De producten van GE Power Netherlands B.V. worden veelal gebruikt in de zogenaamde warmte en kracht koppeling, de zogeheten Combined Heat and Power (CHP), waarbij de vrijgekomen energie zowel wordt omgezet in warmte als in stroom.

contactgegevens

GE Power Netherlands

Westervoortsedijk 73
Connectr Shared Office - Gebouw KB


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313