Bekijk alle foto's
IPKW > Bedrijven op de campus > GE Power Netherlands BV

GE Power Netherlands BV

GE (NYSE: GE) is een wereldwijd toonaangevend Digitaal Industrieel Bedrijf, dat de industrie transformeert dankzij software-gedefinieerde machines en oplossingen die verbonden, responsief en voorspellend zijn. GE is georganiseerd rond een globale uitwisseling van kennis, de “GE Store”, waarbij elke bedrijfstak toegang heeft tot dezelfde technologie, markten, structuur en intellect. Elke uitvinding voedt innovaties en applicaties in onze industriële sectoren. Met mensen, diensten, technologie en schaal levert GE betere resultaten voor klanten door het spreken van de taal van de industrie.

GE is een van de grootste bedrijven ter wereld met meer dan 300.000 medewerkers en $160B omzet. Het hoofdkantoor is gevestigd in Boston, Massachusetts in de Verenigde staten.

Op IPKW is GE Power Netherlands B.V. gevestigd. Deze organisatie richt zich voornamelijk op het ondersteunen van het product Aeroderivative Gas turbines.  De huidige bezetting bestaat uit engineering, financiele, logistieke en sales gerelateerde functies.

De producten van GE Power Netherlands B.V. worden veelal gebruikt in de zogenaamde warmte en kracht koppeling, de zogeheten Combined Heat and Power (CHP), waarbij de vrijgekomen energie zowel wordt omgezet in warmte als in stroom.

 contact

GE Power Netherlands BV
Westervoortsedijk 73 – Gebouw HB

Contactpersoon: Henk van Marwijk
026 264 97 96
arnhem.receptie@ge.com
www.gepower.com

locatie

jouw bedrijf
op IPKW?

Neem contact op met Marc
bel: 026 384 46 46
mail Marc

member image