Eox Tractors

Eox Tractors gelooft in de mogelijkheid om door elektrificatie landbouw en off-road werkzaamheden te verduurzamen. Door de toepassing van innovatieve technieken zoals onze unieke aandrijflijnen kunnen werktuigen beschikken over optimaal vermogen en kan het verbruik zeer efficiënt en specifiek worden geregeld. Machines zoals tractoren vereisen op veel momenten nou eenmaal een langdurig hoge tractie, waardoor het zaak is spaarzaam om te gaan met de beschikbare technologie.

De elektrische aandrijving van ons platform dient natuurlijk voorzien te worden van energie. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de aandrijflijn ten alle tijden te voorzien van een basis accupakket dat kan worden uitgebreid met verschillende range-extenders zoals additionele accupakketten, traditionele generators op (bio-)diesel of (bio-)gas en een waterstof brandstofcel.

Onze EOX-tractor heeft naast de slimme aandrijflijn ook nog alle functionaliteiten beschikbaar om mee te kunnen met de hedendaagse standaarden. Innovatieve technieken voor bodemoptimalisatie in de landbouw zoals verstelbare spoorbreedte en Controlled Traffic Farming (CTF) zijn allemaal beschikbaar. Wat boeren ondersteund in het verhogen van de opbrengst en het creëren van een gezondere bodem.

contactgegevens

Eox Tractors

Westervoortsedijk 73
Gebouw GE


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313