Dana Dijkgraaf Design

DDD is een jonge en gedreven ontwerpstudio die is gespecialiseerd in Grafisch Ontwerp. De studio is opgericht in 2014 door Dana Dijkgraaf en is met veel plezier gevestigd in HE Studio’s op Industriepark Kleefse Waard. Samen met haar netwerk, werkt de studio aan verschillende projecten van van klein tot groot voor opdrachtgevers uit diverse vakgebieden. DDD richt zich graag op het maken van sprankelende campagnes, bijzondere publicaties en het ontwerpen van sterke identiteiten en huisstijlen. Vanuit de liefde voor kunst, cultuur en natuur, zijn dit vakgebieden waar de studio zich graag op focust en zich passievol voor inzet.

Dana Dijkgraaf (1990) is een Grafisch Ontwerper en Art Director. Ze heeft een grote passie voor vorm, kleur, glitters en goed doordachte concepten. Door middel van inhoudelijk en formeel onderzoek, komt zij met concepten die sprankelen en de essentie van het verhaal of het merk goed vertellen. In 2013 is Dana afgestudeerd aan de BA Graphic Design bij ArtEZ University of the Arts in Arnhem. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan in het buitenland door haar stage in Londen, studietrip naar New York en Artist in Residentie in België. Vanuit de liefde voor de groene stad, heeft ze in 2014 haar ontwerpstudio in Arnhem opgestart.

Let’s visualise your story – is het doel van de studio. Samen met de opdrachtgever, vertelt zij jouw verhaal op een zo passend mogelijk manier. Een visuele manier, dat sprankelt en klopt, in alle facetten en daarmee jouw verhaal versterkt. Nieuwsgierig? Let’s drink a cup of coffee!

contactgegevens

Dana Dijkgraaf Design

Westervoortsedijk 73
Gebouw HE


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313