Bekijk alle foto's
IPKW > Bedrijven op de campus > CRDT / MODINT Credit & Finance

CRDT / MODINT Credit & Finance

MODINT Credit & Finance is marktleider op het gebied van creditmanagement in de sector van mode & textiel binnen de EU. Al meer dan 50 jaar bieden wij een uitgebalanceerd brancheconcept van credit & finance-diensten aan circa 500 leveranciers (fabrikanten, importeurs, groothandel) van (sport)kleding, schoenen, tapijt en (interieur)textiel in voornamelijk de Benelux en DACH.

Naast MODINT GmbH in Kleve hebben wij servicepunten in heel Europa van Kopenhagen tot Milaan en van Brussel tot Moskou. Middels een management buy-out is MODINT Credit & Finance nu onderdeel van CRDT en vanwege de succesvolle aanpak zijn de diensten onder dit label ook uitgebreid naar ondernemingen uit andere sectoren.

Met maatschappelijk verantwoord incasseren bedoelen wij op duurzame wijze de relatie tussen leverancier en afnemer in stand te houden en aangegane verplichtingen nakomen. Creatief en innovatief handelen via uitgebreide database-informatie en een internationaal netwerk geeft ons daarbij een voorsprong.

Binnen de circulaire economie betekent financiële afhandeling van transacties voor ons herhaaldelijk zaken doen met een preventief karakter en wederzijds vertrouwen.

 contact

CRDT / MODINT Credit & Finance
Westervoortsedijk 73 – Gebouw KB

Contactpersoon: Jeroen Leijser
088-505 4700
info@crdt.eu
www.crdt.eu
info@modintcredit.com
www.modintcredit.com

locatie

jouw bedrijf
op IPKW?

Neem contact op met Marc
bel: 026 384 46 46
E-mail Marc >

member image