Bondi

Uitdaging
Tegen 2050 zal 70% van de wereldbevolking in de stedelijke omgeving wonen, waardoor er meer vraag naar het passagiersvervoer in de stad ontstaat. Tegenwoordig worden straten gedomineerd door inefficiĆ«nte vervuilende voertuigen. 

Hun concurrentievermogen neemt af gezien de hoge kosten van land en energie vandaag. Ze geven een rommelig straatbeeld, veroorzaken vervuiling, gaan met onstabiele snelheden en brengen de meest kwetsbaren in gevaar.

Wat we doen
Onze belangrijkste focus is om iets te bieden dat een positieve impact heeft op mensen, steden en het milieu. We zijn toegewijd aan de SDG’s (Sustainable Development Goals) en zullen vanaf de eerste dag een nul-emissie blijven door al onze voertuigen te voorzien van groene energie en alle operaties uit te voeren met duurzame voertuigen. 
We willen de volledige mobiliteitsoplossing zijn in de steden in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden. We bieden niet alleen de E-steps aan, maar verschillende soorten voertuigen. Deze voertuigen zullen duurzaam, comfortabel en handig in gebruik zijn.

contactgegevens

Bondi

Westervoortsedijk 73
Gebouw CB


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313