BK ingenieurs

Onder het motto ‘samen werken aan morgen’ werken dagelijks ruim 160 medewerkers van BK ingenieurs aan de meest uiteenlopende projecten. BK ingenieurs helpt opdrachtgevers bij de realisatie van hun plannen op het gebied van milieu, infrastructuur, veiligheid, gebouwen en openbare ruimte. Elk project, groot of klein, heeft onze zorg en aandacht.

Landelijke dekking, regionaal gevestigd
BK ingenieurs biedt met zijn zes vestigingen landelijke ondersteuning en is tegelijk regionaal vertegenwoordigd. Dit brengt het voordeel met zich mee dat onze projectleiders intensieve contacten hebben met opdrachtgevers, gemeenten en bevoegde gezagen. Hierdoor kunnen zij snel schakelen en kennen zij de omstandigheden en de geldende regelgeving goed.

De kracht van samen
In welke vorm onze opdrachtgever met ons wil samenwerken, bepaalt hij zelf. BK ingenieurs begeleidt hem van het helder krijgen van zijn vraag tot en met ondersteuning bij de uitvoering van het project inclusief de nazorg. BK ingenieurs is praktisch georganiseerd en strategisch inzetbaar. Wij zorgen voor de juiste technicus op het juiste project. Dit geldt ook voor tijdelijke of vaste detachering op (externe) projecten.

Neem eens een kijkje op onze website. U vindt hier alle specialismen binnen het ingenieursbureau, ondergebracht onder de vakteams arbo & veiligheid, asbest, bodem, bouw- & milieuadvies, civiele techniek en projectmanagement.

Graag tot gauw ziens in ons prettige kantoor!

contactgegevens

BK ingenieurs

Westervoortsedijk 73
Gebouw GB


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313