BK ingenieurs

Ooit begonnen als eenmanszaak op een zolderkamer in IJmuiden is BK ingenieurs in de loop van de jaren uitgegroeid tot een volwaardig ingenieursbureau met landelijk acht vestigingen, vijf samenwerkingsverbanden, twee vestigingen in het buitenland en een compleet pakket aan ingenieursdiensten.

Onder het motto ‘samen werken aan morgen’ werken dagelijks ruim tweehonderd medewerkers aan de meest uiteenlopende projecten. Onze opdrachtgevers maken plannen op het gebied van milieu, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen of openbare ruimten en BK ingenieurs helpt bij de realisatie ervan. Of de klant schakelt BK ingenieurs in om plannen vorm te geven. In welke vorm de klant wil samenwerken, bepaalt hij zelf. BK ingenieurs begeleidt van het helder krijgen van de klantvraag tot en met ondersteuning bij de uitvoering van het project.

Landelijke dekking, regionaal gevestigd
BK ingenieurs biedt landelijke ondersteuning en is regionaal vertegenwoordigd. Regionaal vertegenwoordigd zijn heeft het voordeel dat projectleiders intensieve contacten hebben met opdrachtgevers, gemeenten en bevoegde gezagen. Daarnaast is er veel kennis aanwezig over de markt en de regelgeving ter plaatse.

De kracht van het collectief
BK ingenieurs is praktisch georganiseerd en strategisch inzetbaar. De klant profiteert van de kracht van BK ingenieurs als allround advies- en ingenieursbureau. BK ingenieurs zet de juiste technici op het juiste project. Dit geldt ook voor tijdelijke of vaste detachering op externe projecten.

contactgegevens

BK ingenieurs

Westervoortsedijk 73
Gebouw GB


© 2020 Industriepark Kleefse Waard