Bekijk alle foto's
IPKW > Bedrijven op de campus > BK ingenieurs

BK ingenieurs

Ooit begonnen als eenmanszaak op een zolderkamer in IJmuiden is BK ingenieurs in de loop van de jaren uitgegroeid tot een volwaardig ingenieursbureau met landelijk acht vestigingen, vijf samenwerkingsverbanden, twee vestigingen in het buitenland en een compleet pakket aan ingenieursdiensten.

Onder het motto ‘samen werken aan morgen’ werken dagelijks ruim tweehonderd medewerkers aan de meest uiteenlopende projecten. Onze opdrachtgevers maken plannen op het gebied van milieu, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen of openbare ruimten en BK ingenieurs helpt bij de realisatie ervan. Of de klant schakelt BK ingenieurs in om plannen vorm te geven. In welke vorm de klant wil samenwerken, bepaalt hij zelf. BK ingenieurs begeleidt van het helder krijgen van de klantvraag tot en met ondersteuning bij de uitvoering van het project.

Landelijke dekking, regionaal gevestigd

BK ingenieurs biedt landelijke ondersteuning en is regionaal vertegenwoordigd. Regionaal vertegenwoordigd zijn heeft het voordeel dat projectleiders intensieve contacten hebben met opdrachtgevers, gemeenten en bevoegde gezagen. Daarnaast is er veel kennis aanwezig over de markt en de regelgeving ter plaatse.

De kracht van het collectief

BK ingenieurs is praktisch georganiseerd en strategisch inzetbaar. De klant profiteert van de kracht van BK ingenieurs als allround advies- en ingenieursbureau. BK ingenieurs zet de juiste technici op het juiste project. Dit geldt ook voor tijdelijke of vaste detachering op externe projecten.

 contact

BK ingenieurs
Westervoortsedijk 73 – Gebouw GB

Contactpersoon: Dennis Heuveling
088 321 27 57
Dennis.Heuveling@bkingenieurs.nl
www.bkingenieurs.nl

locatie

jouw bedrijf
op IPKW?

Neem contact op met Marc
bel: 026 384 46 46
mail Marc

member image