Awesems

Awesems Nederland B.V. is een toonaangevende full-serviceprovider op het gebied van smart eMobility-oplossingen en energiesystemen.

Wij werken nauw samen met partnerbedrijven, en onze klanten blijven altijd centraal staan in onze aanpak. Met een heldere visie op toekomstige marktontwikkelingen, zijn we nu niet alleen de smart eMobility en energiesystemen partner voor vandaag, maar ook voor de toekomst.

Onze uitgebreide ervaring in laadoplossingen en sterke focus op IT en ontwikkelkennis hebben ons geleid naar het ontwikkelen en bouwen van innovatieve software, producten en diensten, nu ook gericht op slimme energiesystemen. Deze expertise stelt ons in staat om open, transparant, snel en flexibel te opereren, terwijl we de hoogwaardige kwaliteit handhaven waarvoor wij bekend staan. Ons allesomvattende aanbod, onder één dak, draait volledig om kennis en biedt een partnerrelatie met aanzienlijke toegevoegde waarde voor onze klanten.

Als onderdeel van onze energieoplossingen en laadinfrastructuren, leveren we naast onze eigen software en support, ook een volledig platform voor bedrijfszekerheid. Dit omvat ons business intelligence-platform, gekoppeld aan customer supportsoftware, wat resulteert in een volledige end-to-end klantoplossing.

In deze dynamische markt, waarin innovatie van vitaal belang is, behouden we onze duidelijke visie op toekomstige marktontwikkelingen en streven ernaar een leidende rol te spelen. Door voortdurend ons portfolio met nieuwe energieoplossingen uit te breiden, blijven we toegewijd aan het centraal stellen van de klant. Ons dagelijkse streven om net dat stapje extra te zetten noemen we de Awesems Experience.

contactgegevens

Awesems

Westervoortsedijk 73, Arnhem
gebouw LB, 6827 AV


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313