IPKW > INNOVATE Experience

INNOVATE experience 2019

Op zaterdag 6 oktober 2018 hebben wij samen met Innovate en Techniekdag Arnhem een succesvolle INNOVATE Experience georganiseerd. Maar liefst 17.500 bezoekers vonden de weg naar IPKW. Bekijk hier de terugblik.

Vanaf nu gaan we elk jaar meedoen

Het enorme aantal bezoekers laat zien dat er in Gelderland grote interesse is in techniek, design en wetenschap. Om de innovaties en ontwikkelingen van bedrijven op IPKW én uit de regio te laten zien organiseren we vanaf nu samen met Innovate en de Techniekdag Arnhem elk jaar de INNOVATE Experience. Dit betekent dat de Open Dag hierin zal opgaan en dat IPKW altijd de samenwerking opzoekt.

Dat gaan we dit jaar doen op zaterdag 5 oktober 2019. Als bedrijf op IPKW kun je net als vorig jaar deelnemen aan INNOVATE Experience of de Techniekdag Arnhem door een innovatie te presenteren of een activiteit voor jong en oud te organiseren.

Doe je ook mee?

Wil je graag deelnemen aan de INNOVATE Experience 2019? Neem dan contact op met Cas van Horck via cas@ipkw.nl of 026-384 46 46. De uiteindelijke organisatie en praktische afstemming wordt gedaan door Marjolein de Graaf van Innovate, zij is bereikbaar via 06-221 156 36 of info@innovate.nl.