IPKW > Campus > Events

events

kennis en inzichten uitwisselen
IPKW als organisator

IPKW organiseert zelf events met thema’s op het gebied van onder andere duurzaamheid, energie, recycling en mobiliteit.  Dit doen we om tot nieuwe inzichten te komen en kennis uit te wisselen.

Het liefst organiseren we samen met andere partijen. Zo was IPKW onder andere (mede-)organisator van The Future of Us en de StartupDelta Summit 2018. Daarnaast is IPKW initiatiefnemer van de eventreeks Innovate Meetup. Hier gaan we actief op zoek naar nieuwe verbindingen tussen enerzijds technologische ontwikkelingen en anderzijds maatschappelijke vraagstukken.

IPKW als eventlocatie

Wij bieden partijen de mogelijkheid om gebruik te maken van de verschillende eventlocaties die IPKW rijk is. IPKW is dé plek als je iets wilt organiseren op het gebied van energie, recycling, mobiliteit, nieuw materiaalgebruik en design. Ook voor onderwijsgerelateerde bijeenkomsten is het park uitermate geschikt.

Er zijn zowel kleinere kant-en-klare ruimtes, inclusief audiovisuele middelen, als volledige zelf in te vullen fabriekshallen te huur. Hiermee bieden we mogelijkheden voor 10 tot 1.000 personen en voor zowel bijeenkomsten en workshops als productlanceringen en congressen. Je bent vrij om de ruimtes zelf in te vullen en deze de identiteit te geven die bij je organisatie, event en/of doelgroep past. De statige Hoofdstraat vol met bomen, de historische fabrieksgebouwen en de innovatieve bedrijven zorgen daarbij voor de juiste setting!

Jouw event op IPKW?

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden >

Ben je benieuwd naar de aankomende events?

Ga naar de eventagenda >

jouw event op IPKW?

Neem contact op met Cas
bel: 026 384 46 46
mail Cas

member image