Bekijk alle foto's
IPKW > Bedrijven op de campus > EY

EY

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze dienstverlening helpen wij organisaties om kansen te identificeren en te benutten. Daarom kijken wij bij EY verder dan de cijfers en resultaten van een onderneming of organisatie alleen.

Onze internationale purpose is immers: ‘Building a better working world’. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Met ‘Building a better working world’ bedoelen we niet alleen een bijdrage leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een betere werkende wereld.

‘Building a better working world’ begint bij onszelf met een cultuur waarin je trainingen, kansen en de creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren. Maar ook naar buiten toe streven wij ernaar om al onze klanten – variërend van start-ups tot beursgenoteerde bedrijven en alles daar tussenin – te helpen in de breedste zin van het woord. In een snel veranderende wereld bieden wij de ondersteuning die onze klanten nodig hebben om vandaag efficiënt te zijn en op de lange termijn te kunnen groeien. Dat doen we vooral door de juiste vragen te stellen (‘Better questions’, noemen we ze). Want hoe beter de vraag, hoe beter het antwoord. En hoe beter het antwoord, hoe beter de wereld gaat werken.

Met 230.000 medewerkers wereldwijd is EY toonaangevend in Assurance, Tax, Transactions, Advisory en Financial Services. Specialiteiten die steeds belangrijker worden. Zo is betrouwbare financiële informatie van onschatbare betekenis voor ondernemers, managers en toezichthouders. Meer en meer ondernemingen willen weten hoe hun zakelijke strategie in een complexe wereld zich verhoudt tot de hoeveelheid belasting die zij betalen.

Adviseurs van EY bereiden het bedrijfsleven voor op de wereld van morgen.

contact

EY
Westervoortsedijk 73 – Gebouw LB

Contactpersoon: Peter Koolstra
06-212 528 15
bsc.office.assistants@nl.ey.com
www.ey.com

locatie

jouw bedrijf
op IPKW?

Neem contact op met Marc
bel: 026 384 46 46
mail Marc

member image