IPKW > Vacature timmerman

Timmerman (40 uur)

90 hectare groot, zeventig grote en kleine bedrijven, evenementenhallen, historische gebouwen, veel groen en water, omsloten door een hek en 24/7 open en beveiligd. Dat is het terrein van Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem, een omgeving vol dynamiek en uitdagingen. Hier werken we aan een community waar de gebruikers van het park zich thuis voelen, niet alleen om te werken maar ook om te lunchen, ontmoeten, ontspannen en sporten.

De basis van deze beleving is een technisch goede en verzorgde omgeving. Om dat te waarborgen zoeken wij – de beheerdersorganisatie die eigenaar is van het terrein en de gebouwen – een timmerman voor onze afdeling Technisch Beheer en Onderhoud (TBO). Een allrounder die klantvriendelijk en communicatief vaardig is, goed om zich heen kijkt, snel handelt en een probleem al heeft opgelost voordat een huurder op IPKW er last van heeft.

We zoeken iemand die alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in de verschillende panden op het terrein verricht. Iemand die op pad gaat, die flexibel, representatief en vrolijk is en die zowel in opdracht van de IPKW-beheerdersorganisatie als voor de op het park gevestigde bedrijven (huurders) werkt. Het gaat hierbij niet om de machines en apparaten van deze huurders, maar altijd om onze gebouwen.

IPKW is onderdeel van Schipper Bosch, een Amersfoortse gebiedscurator die ontwikkelt, bouwt, beheert en participeert in bijzondere projecten. Op het moment dat er te weinig werkzaamheden zijn op en voor IPKW, dan kun je ingezet worden bij ons bouwbedrijf Karbouw in Arnhem, ook onderdeel van Schipper Bosch.

Werkzaamheden
Als allround timmerman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van allerlei renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan en in de gebouwen en op het terrein van IPKW. Tevens bestaan je werkzaamheden uit:

 • Oplossen van verstoringen
 • Meewerken aan de op- en afbouw van evenementen
 • Aanspreekpunt zijn en waar nodig begeleiden van diverse leveranciers
 • Bijdrage leveren aan algemeen voorkomende werkzaamheden van TBO
 • Inplannen van eigen werkzaamheden

Je voert deze werkzaamheden uit volgens de afspraken die TBO en/of de IPKW-beheerdersorganisaties met de huurder maakt. Je hebt in jouw werkzaamheden veelvuldig contact met de gebruikers van de panden. In het geval van problemen of onvoorziene omstandigheden onderneem je tot zekere hoogte zelf actie en zorg je in overleg met je collega’s en/of opdrachtgever voor een adequate (al dan niet tijdelijke) oplossing voor het probleem.

Wij vragen

 • MTS/MBO werk- en/of denkniveau
 • In bezit van een VCA-certificaat
 • Minimaal vijf jaar bewezen ervaring met de hierboven genoemde werkzaamheden
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Een proactieve, flexibele en oplossingsgerichte werkhouding, ook in ad hoc situaties – op IPKW zijn de werkzaamheden elke week anders en kom je voor diverse uitdagingen te staan
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, klant- en servicegerichtheid en probleemoplossend vermogen
 • Communicatief vaardig
 • In het bezit van een rijbewijs BE
 • Bereidheid om soms ’s avonds en in het weekend te werken
 • Bij voorkeur woonachtig in of rond Arnhem

 

Wij bieden
Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden en een bijzondere en uitdagende werkomgeving, bij een organisatie met een open en informele sfeer. De werkdagen voor deze fulltime functie (40 uur) zijn in principe van maandag t/m vrijdag en het contract is voor bepaalde tijd.

Interesse?
Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) naar meedoen@ipkw.nl.

Voor informatie over de procedure en/of de functie kun je contact opnemen met Maartje Blij: 026 384 46 46.

Uitgebreide informatie over IPKW is te vinden op onze website:  ipkw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.