IPKW > Stagiaire vastgoed en makelaardij

Stage lopen op het meest innovatieve en duurzame bedrijvenpark van Nederland?

Stagiaire vastgoed en makelaardij

 

Functieomschrijving

Je zult werkzaam zijn bij IPKW facility services en onderdeel uitmaken van het parkmanagement van IPKW. Het parkmanagement bevindt zich centraal op het park tussen de bedrijven in een dynamische omgeving. Als stagiaire zal jij de acquisiteur ondersteunen, concept huurovereenkomsten opstellen en offertes en aanbiedingen voorbereiden. Daarnaast zal jij onderzoek naar de vestigingsfactoren op het industriepark.

Vaardigheidseisen

– Je volgt een HBO opleiding, bij voorkeur gerelateerd aan vastgoed en makelaardij;
– Jij bent in staat zelfstandig te werken;
– Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
– Jij neemt initiatief en bent flexibel.

Over IPKW

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein waarop meer dan 60 gespecialiseerde bedrijven zijn gevestigd in de productie en/of clean tech industrie. Dit zie je zowel in de bedrijven als de events terug komen. De bedrijven gebruiken gezamenlijk de faciliteiten van het park, dat omsloten is door een hek. Op dit park zijn zowel kleinere ’plug and play’ (kant-en-klare) ruimtes als volledige lege fabriekshallen te huur. Deze ruimtes bieden mogelijkheden om zowel kleinere als grotere evenementen te organiseren. Industriepark Kleefse Waard is goed bereikbaar met OV en auto.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV naar Leonie Dijkhof: leonie@ipkw.nl. Voor vragen kun je ook contact met haar opnemen via 06-23646571. Uitgebreide informatie over IPKW is te vinden op www.ipkw.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.