IPKW > Over IPKW

over IPKW

prijswinnend bedrijventerrein

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame energie-gerelateerde ondernemers huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. In een omgeving die zowel vanuit bedrijfseconomisch perspectief als vanuit sociaal ondernemerschap interessant is, staat samenwerken met innovatieve bedrijven centraal.

Duurzaamheid zit van oudsher in onze vezels. Als voormalig terrein van de AKU (Algemene Kunstzijde Unie) en later AkzoNobel en nu in eigendom van Schipper Bosch, dragen we duurzaamheid op verschillende manieren uit. Met het soort bedrijven dat we laten excelleren, de bebouwde omgeving van het industriepark en de programmering – waarbij we via de omgang met energie, afval, gebouwen, mobiliteit en mensen invulling geven aan de circulaire ambitie – streven we ernaar om in 2025 het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te zijn.

Hierin spelen thema’s een rol die niet alleen belangrijk zijn binnen het bedrijfsleven en de overheid, maar die ook onderwijsinstellingen aanspreken. Op die manier geven wij invulling aan de moderne campusgedachte en zorgen we voor een optimaal vestigingsklimaat.

Ben jij bezig met de wereld van morgen en wil je in jouw markt excelleren? Sluit je dan aan bij andere bedrijven met diezelfde instelling, op een bedrijvenpark dat alles stimuleert en faciliteert.

Volg IPKW op Facebook, Twitter en LinkedIn en bekijk onze video’s op Vimeo!

“met IPKW is een nieuwe standaard gezet voor bedrijven-terreinen”

Jury Gouden Piramide