Wij zoeken een stagiair communicatie/events

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein waarop meer dan 60 gespecialiseerde bedrijven zijn gevestigd in de productie en/of clean tech industrie. Dit zie je zowel in de bedrijven als de events terug komen. Op dit park zijn zowel kleinere ’plug and play’ (kant-en-klare) ruimtes als volledige lege fabriekshallen te huur. Deze ruimtes bieden mogelijkheden om zowel kleinere als grotere evenementen te organiseren.

Taken
Als stagiair zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren op het gebied van communicatie. Denk hierbij aan het bijhouden van social media, maken en verspreiden van diverse communicatie-uitingen conform onze huisstijl en het medebeheer van de website.

Daarnaast zal je samen met de eventmanager een breed scala aan evenementen organiseren, evenementen die vanuit IPKW worden georganiseerd of vanuit een externe opdrachtgever. Ook daar horen diverse communicatie-uitingen bij. Dit zal met name gaan om events in de Industrial Studios op IPKW.

Industrial Studios is een volledig ingerichte en bemande studio in een sfeervolle industriële hal. Deze professionele ‘plug and play’ studio is geschikt voor livestream, opnames, fysieke of hybride events en te gebruiken voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld een online presentatie, webinar of muziek livestream. De Industrial Studios heeft ook een eigen website met social media kanalen die door ons worden beheert.

Kenmerkende thema’s voor bijeenkomsten en evenementen op IPKW zijn duurzaamheid, innovatie en kennisdeling. Daarnaast biedt IPKW een groot scala aan faciliteiten die gemanaged moeten worden, zoals vergaderruimtes, algemene ruimtes en bedrijfsrestaurant De Waard. Het is een meewerkstage, geen afstudeerstage, waar je werkzaam zal zijn bij IPKW facility services en onderdeel uitmaakt van het parkmanagement van IPKW. Het parkmanagement bevindt zich centraal op het park tussen de bedrijven in een dynamische omgeving.

Vereisten
– HBO 3e jaars, voorkeur eventmanagement, communicatie of commerciële economie.
– Je bent in staat zelfstandig te werken
– Je bent een organisator met goede communicatieve vaardigheden
– Je neemt initiatief en bent flexibel

Wij bieden…
Wij bieden je een bijzondere en uitdagende werkomgeving die volop in beweging en ontwikkeling is. Je komt terecht bij een jonge organisatie met een open en informele sfeer. Start periode bij voorkeur begin februari voor een periode van minimaal 5 maanden, stagevergoeding beschikbaar.

Stuur je motivatiebrief en CV naar Cas van Horck: cas@ipkw.nl. Voor vragen kun je ook contact met hem opnemen via 06-52368292. Uitgebreide informatie over IPKW is te vinden op onze website.

ander nieuws


© 2023 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313