IPKW > Nieuws > succesvolle eerste editie INNOVATE X CHANGE

succesvolle eerste editie INNOVATE X CHANGE

Afgelopen woensdag 24 mei vond er op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) de eerste editie van INNOVATE X CHANGE plaats. Het begin van deze nieuwe inspirerende eventreeks vond plaats in parkrestaurant De Waard.

INNOVATE X CHANGE: SMART CITY 24 mei
De eerste editie van INNOVATE X CHANGE droeg het thema ‘SMART CITY’.
Met lezingen, interviews, filmpjes en pitches werd er ingegaan op de vraag hoe we van Arnhem een slimme(re) stad kunnen maken. Met bijdragen van onder andere Krijn Schuurman (Interimic, BNR Nieuwsradio), Luminis, Four Digits, HAN-ICA, gemeente Arnhem en Arnhem Breedband werd er een breed beeld geschetst van een innovatief Arnhem. Na afloop van het plenaire programma zorgde de borrel onder begeleiding van live muziek voor een passend einde aan een succesvolle eerste editie.
De foto’s van de bijeenkomst zijn te vinden op de Meetup pagina.

Wanneer is de volgende INNOVATE X CHANGE?
De datum en het thema van de volgende editie van INNOVATE X CHANGE is op dit moment nog niet bekend. Meer informatie zal spoedig volgen.

Wat is INNOVATE X CHANGE?

INNOVATE X CHANGE is een initiatief van Innovatiefabriek Arnhem en IPKW en gaat over kennisuitwisseling, innovatie, cross-overs, design, creativiteit, inspiratie en nieuwe verbindingen. We gaan actief op zoek naar nieuwe verbindingen tussen enerzijds technologische ontwikkelingen en anderzijds maatschappelijke vraagstukken. Wat we gaan doen is simpelweg het vergroten van de botsingskans tussen de goede ideeën, de juiste mensen en de juiste omstandigheden. Met als doel om innovatie in de regio Arnhem een impuls te geven.

IPKW en INNOVATE
IPKW is een belangrijke innovatie stimulerende omgeving in de stad. Innovatiefabriek Arnhem organiseert het jaarlijkse innovatiefestival INNOVATE. Innovatiefabriek Arnhem en IPKW organiseren samen de nieuwe reeks bijeenkomsten INNOVATE X CHANGE.