IPKW > Nieuws > ontdek de getalenteerde designers van IPKW in de pop-up expo tijdens het FDFA

ontdek de getalenteerde designers van IPKW in de pop-up expo tijdens het FDFA

Tijdens het Fashion and Design Festival Arnhem (FDFA) komen de getalenteerde designers van Industriepark Kleefse Waard (IPKW) naar je toe! In de ‘Designed @ IPKW’ pop-up expo, gevestigd in de Winkelpassage Hemelrijk in Arnhem, presenteren de ontwerpers hun collectie, verhaal en verkopen ze tijdens de Arnhemse Stockdagen hun stock.

De gehele maand juni is het werk van de op IPKW gevestigde designers te bekijken in de ‘Designed @ IPKW’ pop-up expo in de Winkelpassage Hemelrijk. Gedurende winkeltijden is er etalage-expositie en op zaterdagen is de expositieruimte ook te betreden zodat je de producten van dichtbij kunt ervaren. Daarnaast wordt er tijdens de koopavonden op donderdag 22 en 29 juni, een informeel programma georganiseerd waarbij de verbinding wordt gezocht met studenten en het belang van de cross-overs tussen de creatieve industrie en de maakindustrie wordt toegelicht. Tijdens de Arnhemse Stockdagen, van 22 t/m 25 juni, verkopen de designers hun stock.

Synergie tussen design & technology
IPKW huisvest innovatieve en duurzame bedrijven en werkt actief aan het verbinden van de creatieve industrie en de maakindustrie. Op IPKW herbergt Gebouw HE diverse ontwerpstudio’s die werkplaats en faciliteiten delen. Hier zijn jonge, getalenteerde Arnhemse ontwerpers werkzaam op het gebied van productontwerp, architectuur en interieur. Door innovatieve samenwerkingen en kennisuitwisseling met industriële partijen, is IPKW dé levendige en creatieve hotspot van de regio.

Pop-ups stores in Hemelrijk tijdens FDFA
Winkelpassage Hemelrijk, gelegen tussen de Bakkerstraat en de Weverstraat in Arnhem, staat gedurende de FDFA bol van de creativiteit. Naast de pop-ups expo ‘Designed @ IPKW’ zijn hier tevens pop-ups van Spijkers & Spijkers, Design from Düsseldorf, SCHUIT en Studio RYN. Tevens is er een nieuw initiatief van MAISON the FAUX en Museum Arnhem genaamd ‘Window shopper’ te vinden in Hemelrijk.
Zie de website van FDFA voor het volledig programma.

Ontwerpers, Designed @ IPKW:

Programma

Donderdag 22 juni: Stockdagen Super Sale / Meet the designers

Kom tijdens de koopavond naar onze popup store in het Hemelrijk en sla je slag op de Super Sale van de designers van HE ontwerpstudios. Op donderdag gaat de verkoop van de stock van de ontwerpers van start, maar tijdens de Super Sale zijn enkele producten, prototypes en B-keuze stock verkrijgbaar tegen extra gereduceerde prijzen. Dus korting bovenop de al spectaculaire Stockdagen prijzen! Komt allen, kijk de ogen uit en maak kennis met de makers en bedenkers van de producten!

Enkele bijzondere aanbiedingen zijn:
– B-keuze Bottle Collectie Klaas Kuiken vanaf €30,-
– Tassen van Studio Joris de Groot voor extra scherpe prijzen
– Vetpotjes van Tijn van Orsouw

Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Pop-up shop Designed@IPKW, Hemelrijk Arnhem
Entree: gratis
Let op: Er is geen pin-automaat aanwezig

Donderdag 29 juni: Design studentenevent
Invulling en tijden volgen

Algemene gegevens
locatie:            Winkelpassage Hemelrijk
adres:              Hemelrijk 2
openingstijden: expositie doorlopen (winkeltijden)
winkel geopend (zaterdag 09:00 – 18:00 uur)