ipkw > News > nieuwe inspirerende eventreeks

nieuwe inspirerende eventreeks

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en Innovatiefabriek Arnhem organiseren een nieuwe inspirerende eventreeks: INNOVATE X CHANGE.

Wat is INNOVATE X CHANGE?
INNOVATE X CHANGE is een initiatief van Innovatiefabriek Arnhem en IPKW en gaat over kennisuitwisseling, innovatie, cross-overs, design, creativiteit, inspiratie en nieuwe verbindingen. We gaan actief op zoek naar nieuwe verbindingen tussen enerzijds technologische ontwikkelingen en anderzijds maatschappelijke vraagstukken. Wat we gaan doen is simpelweg het vergroten van de botsingskans tussen de goede ideeën, de juiste mensen en de juiste omstandigheden. Met als doel om innovatie in de regio Arnhem een impuls te geven.

IPKW en INNOVATE
IPKW is een belangrijke innovatiestimulerende omgeving in de stad. Innovatiefabriek Arnhem organiseert het jaarlijkse innovatiefestival INNOVATE. Innovatiefabriek Arnhem en IPKW organiseren samen de nieuwe reeks bijeenkomsten INNOVATE X CHANGE.

INNOVATE X CHANGE: SMART CITY 24 mei a.s.
De eerste editie van INNOVATE X CHANGE vindt plaats op 24 mei a.s. op IPKW in parkrestaurant De Waard en draagt het thema ‘SMART CITY’.

Welke innovaties gaan de stad slimmer maken? Welke ontwikkelingen gaan het wonen, werken, recreëren en verplaatsen in de stad veranderen en welke rol spelen Arnhemse bedrijven daarbij? Wat kunnen we met Open Data, Internet of Things en andere ICT tools en snelle netwerken? Welke plannen heeft de gemeente om Smart City Arnhem te realiseren? Welke slimme verbindingen kunnen we maken om de kansen voor innovatie beter te benutten?

Met lezingen, interviews, filmpjes en pitches gaan we in op de vraag hoe we van Arnhem een slimme(re) stad kunnen maken.

Met bijdragen van onder andere:
Krijn Schuurman (Interimic, BNR Nieuwsradio), Luminis, Four Digits,HAN-ICA, gemeente Arnhem en Arnhem Breedband.
Gespreksleider is Edwin Verdurmen (directeur CASA).

Aanmelden
Meld u aan via Meetup.
Via deze link (PDF) treft u de instructie aan voor het registeren en aanmelden via Meetup. Let op: aantal deelnemers is beperkt. Zorg dus dat je er snel bij bent!

Praktische informatie

  • Datum: 24 mei 2017
  • Tijd: 16.30 – 18.30 uur, inloop vanaf 16.00 uur
  • Locatie: Industriepark Kleefse Waard (IPKW), parkrestaurant De Waard, Westervoortsedijk 73 Arnhem
  • Toegang: Gratis, maximaal 100 deelnemers

Zorg dat je de eerste INNOVATE X CHANGE niet mist!