IPKW > Nieuws > nieuwe inspirerende eventreeks

nieuwe inspirerende eventreeks

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en Innovatiefabriek Arnhem organiseren een nieuwe inspirerende eventreeks: INNOVATE X CHANGE.

Wat is INNOVATE X CHANGE?
INNOVATE X CHANGE is een initiatief van Innovatiefabriek Arnhem en IPKW en gaat over kennisuitwisseling, innovatie, cross-overs, design, creativiteit, inspiratie en nieuwe verbindingen. We gaan actief op zoek naar nieuwe verbindingen tussen enerzijds technologische ontwikkelingen en anderzijds maatschappelijke vraagstukken. Wat we gaan doen is simpelweg het vergroten van de botsingskans tussen de goede ideeën, de juiste mensen en de juiste omstandigheden. Met als doel om innovatie in de regio Arnhem een impuls te geven.

INNOVATE X CHANGE #1: SMART CITY
De eerste editie van INNOVATE X CHANGE vond plaats op 24 mei op IPKW in parkrestaurant De Waard. Het thema van de avond was ‘SMART CITY’. Welke innovaties, ontwikkelingen en verbindingen gaan de stad Arnhem slimmer maken? Met bijdragen van onder andere Krijn Schuurman, Luminis, HAN, Gemeente Arnhem, Four Digits en Arnhem Breedband werd het thema breed verkend.

INNOVATE X CHANGE #2: FIETS, DESIGN & INNOVATIE
De tweede editie van INNOVATE X CHANGE vond plaats op 29 juni in Showroom Arnhem. Het thema van de avond was ‘FIETS, DESIGN & INNOVATIE’. Er werd antwoord gegevn op de vraag wat er gaande is op het gebied van gietsinnovatie in Arnhem en omstreken. In samenwerking met Stadswerplaats Fiets en bijdragen van o.a. Studio Mom, Absolute Cycling en Lumiguide werden verschillende innovaties rond het onderwerp ‘fiets’ belicht.

INNOVATE X CHANGE #3: Alles is een Machine
De derde editie van INNOVATE X CHANGE zal plaatsvinden op donderdag 28 september 2017 in parkrestaurant De Waard op IPKW. Vanaf 20:00 uur zullen een serie sprekers binnen het thema ‘ALLES IS EEN MACHINE’ verschillende inzichten belichten. Meer informatie hierover en het programma zijn binnenkort te vinden op de MeetUp pagina.

IPKW en INNOVATE
IPKW is een belangrijke innovatie-stimulerende omgeving in de stad. Innovatiefabriek Arnhem organiseert het jaarlijkse innovatiefestival INNOVATE. Innovatiefabriek Arnhem en IPKW organiseren samen de nieuwe reeks bijeenkomsten INNOVATE X CHANGE.

Aanmelden
Om je aan te melden voor een volgende editie en op de hoogte te blijven van toekomstige edities van INNOVATE X CHANGE kan je je aanmelden via de Meetup pagina. Via deze link (PDF) tref je de instructie aan voor het registeren en aanmelden via Meetup. Let op: aantal deelnemers is beperkt.

Zorg dat je de volgende INNOVATE X CHANGE niet mist!