IPKW’ers Luminis en Kracht Recruitment winnen FD Gazellen award 2019

15-11-2019
Luminis én Kracht Recruitment hebben de FD Gazellen award 2019 mogen ontvangen. Op 12 november was in theater Orpheus in Apeldoorn de uitreiking van de FD Gazellen awards voor de regio Oost. De FD Gazellen zijn een erkenning voor snelgroeiende bedrijven die de afgelopen drie jaren groei lieten zien in omzet, maar óók in personeel en winst.

Luminis
Luminis valt onder de categorie grote bedrijven, waarvoor een omzet van minimaal € 10 miljoen vereist is. Ook vorig jaar ontving Luminis een FD Gazellen award.

Laurens Miedema, CFO bij Luminis, is blij met de award: “Afgelopen jaren is Luminis erin geslaagd om beheerst door te groeien. Met zes vestigingen in Nederland en een in Engeland kunnen we dicht bij onze klanten samenwerken aan mooie oplossingen. Onze klanten profiteren van de kennis en capaciteit van 200 Luminis medewerkers. Door onze omvang worden wij steeds interessanter voor grote bedrijven. Ook zien we dat naast consultancy onze oplossingen op het gebied van cloudtechnologie, search en data intelligence steeds vaker ingezet worden. Al deze factoren zorgen samen voor een solide basis voor verdere groei.“

Luminis is gespecialiseerd in het verbeteren van business resultaten en het realiseren van groei door de inzet van IT.

Kracht Recruitment
In de categorie klein heeft Kracht Recruitment de award gewonnen. In het laatste kwartaal van 2018 is Kracht verhuisd naar IPKW. Net als Luminis zijn ze gevestigd in gebouw HB op IPKW, centraal gelegen tegenover Parkrestaurant De Waard.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313