IPKW > Nieuws > IPKW’ers KplusV en Save Plastics genomineerd voor Beste Arnhemse Onderneming 2019

IPKW’ers KplusV en Save Plastics genomineerd voor Beste Arnhemse Onderneming 2019

ArnhemBedrijft! – de samenwerkende ondernemersverenigingen van Arnhem – hebben KplusV en Save Plastics genomineerd voor ‘Beste Arnhemse Onderneming van het Jaar 2019’. Beide bedrijven zijn gevestigd op IPKW, daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Het oordeel van het publiek weegt mee in het uiteindelijke besluit van de jury. Dus help IPKW’ers aan de winst: breng hier je stem uit. Op 27 juni wordt de winnaar bekendgemaakt in de Parkzaal van Musis Sacrum.

KplusV heeft meer dan 50 miljoen euro opgehaald voor innovatieve bedrijven, helpt jaarlijks meer dan 100 (inclusieve) arbeidsplaatsen realiseren, begeleidt meer dan 200 startups en zorgt voor meer dan 1 miljoen ton CO2 reductie. Dat alles vanuit een hoofdvestiging op IPKW in Arnhem en (neven)vestigingen in Amsterdam en sinds kort ook Rotterdam.

Save Plastics geeft plastic een nieuw leven met de ambitie om per jaar maar liefst 2.500.000 kg plastic afval te verwerken. Een proces van lokaal inzamelen tot uiteindelijk een kunststof van een hoogwaardige kwaliteit. Een grondstof die gebruikt wordt voor het maken van duurzame producten voor de buitenruimte. Zo willen ze een positieve bijdrage leveren aan het milieu en een betere wereld achterlaten voor de volgende generatie

Naast KplusV en Save Plastics zijn nog twee andere authentieke Arnhemse bedrijven genomineerd: De Gastronoom en Mantel.

Stem op jouw favoriet