IPKW > Nieuws > IPKW zoekt stagiaire event/facility management

IPKW zoekt stagiaire event/facility management

Stage lopen op het meest innovatieve en duurzame bedrijvenpark van Nederland?

 

Functieomschrijving

Als stagiaire zal je met de eventmanager een breed scala aan evenementen organiseren, evenementen die vanuit IPKW worden georganiseerd of vanuit een externe opdrachtgever. Kenmerkende thema’s voor bijeenkomsten en evenementen op IPKW zijn duurzaamheid, innovatie en kennisdeling. Daarnaast biedt IPKW een groot scala aan faciliteiten die gemanaged moeten worden, zoals vergaderruimtes, algemene ruimtes en bedrijfsrestaurant De Waard. Het is een meewerkstage, geen afstudeerstage, waar je werkzaam zal zijn bij IPKW facility services en onderdeel uitmaakt van het parkmanagement van IPKW. Het parkmanagement bevindt zich centraal op het park tussen de bedrijven in een dynamische omgeving.

Vaardigheidseisen

– HBO 3e jaars, voorkeur facility management of eventmanagement
– Jij bent in staat zelfstandig te werken
– Jij bent een organisator met goede communicatieve vaardigheden
– Jij neemt initiatief en bent flexibel

Over IPKW

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein waarop meer dan 60 gespecialiseerde bedrijven zijn gevestigd in de productie en/of clean tech industrie. Dit zie je zowel in de bedrijven als de events terug komen. De bedrijven gebruiken gezamenlijk de faciliteiten van het park, dat omsloten is door een hek. Op dit park zijn zowel kleinere ’plug and play’ (kant-en-klare) ruimtes als volledige lege fabriekshallen te huur. Deze ruimtes bieden mogelijkheden om zowel kleinere als grotere evenementen te organiseren. Industriepark Kleefse Waard is goed bereikbaar met OV en auto.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV naar Leonie Dijkhof: leonie@ipkw.nl. Voor vragen kun je ook contact met haar opnemen via 06-23646571. Uitgebreide informatie over IPKW is te vinden op www.ipkw.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.