IPKW > Nieuws > INNOVATE X CHANGE #5 & MediaVilla Arnhem: de toekomst van retail

INNOVATE X CHANGE #5 & MediaVilla Arnhem: de toekomst van retail

Wat is INNOVATE X CHANGE?
INNOVATE X CHANGE is een initiatief van Innovatiefabriek Arnhem en IPKW en gaat over kennisuitwisseling, innovatie, cross-overs, design, creativiteit, inspiratie en nieuwe verbindingen. We gaan actief op zoek naar nieuwe verbindingen tussen enerzijds technologische ontwikkelingen en anderzijds maatschappelijke vraagstukken. Wat we gaan doen is simpelweg het vergroten van de botsingskans tussen de goede ideeën, de juiste mensen en de juiste omstandigheden. Met als doel om innovatie in de regio Arnhem een impuls te geven.

IPKW en INNOVATE
IPKW is een belangrijke innovatie stimulerende omgeving in de stad. Innovatiefabriek Arnhem organiseert het jaarlijkse innovatiefestival INNOVATE. Innovatiefabriek Arnhem en IPKW organiseren samen de nieuwe reeks bijeenkomsten INNOVATE X CHANGE.

INNOVATE X CHANGE #5 & MediaVilla Arnhem: de toekomst van retail
Hoe gaat het winkelen er in de toekomst uitzien? Welke retail-innovaties zitten eraan te komen? Wat staat ons als consument te wachten in onze toekomstige ‘customer journey’: komt er een nieuwe balans tussen online en offline winkelactiviteiten? Waarom gaat Amazon toch investeren in fysieke winkels? En wat gebeurt er nog meer in de landen om ons heen?

De vijfde editie van Innovate X Change is een samenwerking met Mediavilla Arnhem en vindt plaats op dinsdag 27 maart vanaf 19.30 uur in de Sonsbeek Villa.

Met bijdragen van:
Wijnand Jongen – directeur Thuiswinkel.org
Anke Pollmann – Pollmann serviezen en winnaar Global Innovation Award – Netherlands
Marco Derksen – oprichter Upstream, Marketingfacts en Media Villa (moderator)

Wijnand Jongen is schrijver, spreker en futurist op het snijvlak van retail en e-commerce. Hij is oprichter en CEO van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van (web)winkels in Nederland. Ook is hij mede-oprichter en bestuurder van Ecommerce Europe, de Europese koepelorganisatie van webwinkels. Wijnand is een veelgevraagd spreker op (inter)nationale congressen en bedrijfsevents. Hij is auteur van het boek ‘Het Einde van Online Winkelen’, door een vakjury gekozen in de top 3 van beste marketingboeken van 2017.

Anke Pollmann verzorgt de Arnhemse inbreng in de discussie. Van Pollmann serviezen is bekend dat ze al heel lang succesvol zijn met een combinatie van een online strategie en verkoop en beleving in de winkel. Pollmann ontving onlangs de Global Innovation Award – Netherlands (2017-2018), een prijs voor uitmuntende en vernieuwende winkelbedrijvigheid.

Locatie
Sonsbeek Villa
Tellegenlaan 3
6814 BT Arnhem

Datum/tijd: 27 maart 2018 19.30 – 22.00 uur