ipkw > News > de GreenTech Week 2017 komt eraan!

de GreenTech Week 2017 komt eraan!

Van zaterdag 7 tot en met vrijdag 13 oktober 2017 vindt in Oost-Nederland voor de vierde keer de GreenTech Week plaats. In deze week organiseren verschillende bedrijven en instellingen activiteiten gericht op innovatie en duurzaamheid. De planning zit dit jaar weer vol met inspirerende bijeenkomsten in Arnhem en in de regio. Ook op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) moet u zijn tijdens de Greentech Week!

INNOVATE en Techniekdag Arnhem
Zo zal aan het begin van de GreenTech Week wederom INNOVATE plaatsvinden, dit jaar niet op IPKW, waar het om het jaar plaatsvindt, maar op de campus van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) in Arnhem. Op zaterdag 7 oktober voegt de Techniekdag Arnhem zich hierbij waardoor er één grote publieksdag ontstaat waar iedereen welkom is om innovatie en techniek te beleven.
Wilt u met uw organisatie of innovatie een bijdrage leveren aan deze publieksdag? Kijk dan op Techniekdag Arnhem en INNOVATE.

Week vol energierijke evenementen
De week vervolgt zich op maandag 9 oktober met het KiEMT Najaarscongres waar onder andere de Jan Terlouw Innovatieprijs wordt uitgereikt. Op 10 oktober, de ‘Dag van de Duurzaamheid’, vinden er in heel Gelderland diverse bijeenkomsten plaats. Zo is er op IPKW o.a. een Matchmaking Event georganiseerd door Genration-E en een ontbijtbijeenkomst georganiseerd door de HAN waarbij verduurzaming van bedrijventerreinen centraal staat. Houd onze website en greentechweek.nl in de gaten voor de actuele agenda.

Save the date: 12 oktober: ‘Future of Waste’
Op 12 oktober organiseren WUR, Circles, VNO-NCW, KIVI en IPKW een groot congres over de kansen voor reststromen in de circulaire economie. Het congres ‘The Future of Waste’ vind plaats op IPKW en op dit moment wordt er hard gewerkt aan het programma. Meer informatie volgt snel, noteer deze datum alvast in uw agenda!

Klik op de afbeelding voor de volledige agenda van de GreenTech Week.

Met uw organisatie een bijdrage leveren?
Organiseert uw organisatie een evenement dat aansluit bij de GeenTech Week? Meld het dan aan via greentechweek.nl!