IPKW > Nieuws > Coatings Innovatiedag 2017 – 11 april

Coatings Innovatiedag 2017 – 11 april

Coatings Innovatiedag 2017, 11 april
Op dinsdag 11 april 2017 wordt er op Industriepark Kleefse Waard de Coatings Innovatiedag 2017 georganiseerd. De brancheorganisatie voor de verf- en drukinktindustrie (VVVF) en de Nederlandse Vereniging voor Verftechnici (NVVT) nodigen iedereen met een interesse voor de verf-, inkt-, lijm- en kitindustrie uit.

‘Inspire & Connect’
Het thema van de dag is ‘Inspire & Connect’, en onder deze noemer bied de organisatie een podium aan organisaties om hun innovatietrajecten te presenteren. Maar naast het leggen van nieuwe verbindingen staat de dag ook in het teken van inspiratie opdoen. Zo zal futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk vooruit blikken op de wereld van chemie en techniek. Met een open blik naar de toekomst neemt hij zijn publiek mee over de grenzen van de sector.
In de middag staan er korte pitches op het programma over nieuwe interessante technologieën voor de coatingindustrie. Aansluitend is er een netwerkborrel gepland om zo onderling kennis te maken en kennis te delen.

Bijdragen van IPKW’ers
Het ochtendprogramma zal gevuld worden door diverse deskundigen die informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Een van deze deskundigen is Bert Kattenbroek van Accsys Technologies, bewoner van IPKW, hij gaat het hebben over houtinnovaties en een focus op de toekomst. Tijdens een actieve netwerklunch kunnen de modelwoningen op het proefveld van IPKW bezocht worden.

Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier kijk op deze website.

IPKW’ers kunnen tegen een gereduceerd tariefdeelnemen, neem hiervoor contact op met rick@ipkw.nl.