IPKW > Innovatielab op IPKW

Connectr
energy innovation lab

Connectr Energy Innovation Lab is de naam van de nieuwe plek op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem waar studenten, onderzoekers, ondernemers en beleidsmakers in de regio Arnhem-Nijmegen-Wageningen met elkaar verbinden om ideeën en innovaties in de duurzame energiesector een forse duw te geven.

Maandag 29 juni jl. was de online aftrap en nodigden Jan van Dellen (wethouder gemeente Arnhem), Yvonne de Haan (vicevoorzitter College van Bestuur HAN), Kevin Rijke (directeur IPKW), Christianne van der Wal (gedeputeerde Provincie Gelderland) en Sigrid Helbig (directeur The Economic Board Arnhem Nijmegen Wageningen) bedrijven en instellingen uit om deel te gaan nemen.

Bekijk de livestream terug:

Doe mee!
Bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten, advies- of onderzoeksbureaus en andere partijen die geïnteresseerd zijn in een samenwerking op Connectr kunnen contact opnemen via info@connectr-lab.nl en meer informatie vinden op de website connectr-lab.nl.

Connectr is een initiatief van Gemeente Arnhem, Provincie Gelderland, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Industriepark Kleefse Waard.