Gebouw KB – bedrijfsruimte – units 12 en 14

Bedrijfsunits 12 en 14 zijn gevestigd in het Innovation Lab in Gebouw KB. Deze werkplaatsen worden gezamenlijk verhuurd.

Innovation Lab
Het Innovation Lab op Industriepark Kleefse Waard wordt een aantrekkelijke plek, waar alle spelers in het energiecluster fysiek bijeenkomen om samen te werken en elkaars groei te versnellen. Het Innovation Lab wordt gevestigd in het KB gebouw. Een fraai industrieel pand uit 1941 waar voorheen rayonvezels werden geproduceerd. Een fysieke plek met onder andere gedeelde onderzoeks- en ontwikkelfaciliteiten, hybride leeromgevingen, proeftuinen en ontmoetings- en evenementruimte. Hierin zijn met name bedrijfsruimtes gevestigd, maar ook enkele kantoorruimtes.
Inmiddels heeft Elaad al zijn intrek genomen in het Innovation Lab. Eind 2023 is hier ook Hogeschool Arnhem-Nijmegen gevestigd. Binnen het Innovation Lab wordt in 2024 ook de nieuwe eventlocatie op het park geopend.

Over Connectr
De energietransitie heeft een schaalsprong nodig, wat vraagt om het versneld toepassen en opschalen van innovaties. Connectr zorgt daarvoor, met behulp van een Innovatieprogramma, Innovation Lab, Shared Facilities en de Kernorganisatie. Innovaties worden vanuit Connectr direct getest, gedemonstreerd en in de praktijk gebracht, om van daaruit te groeien. Door impact te realiseren op zowel de energietransitie als de (regionale) economie, en door human capital aan techniek te verbinden, zorgen we voor bestendige oplossingen.

Interesse? Bel Marc.

Lees meer
Liever direct contact?

Bel Marc 06 302 421 13

kenmerken

Soort object werkplaats
Bouwvorm bestaande bouw, vernieuwd
Ligging In Gebouw KB, begane grond, aan de hoofdstraat
Beschikbaarheid per januari 2024
Bruto vloeroppervlakte 406 m2 gezamenlijk

locatie

NHW

© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313