IPKW > Energy Café: bewustwording en gedragsverandering

Energy Café: bewustwording en gedragsverandering

16:00 - 18:00

Tijdens de Energy Cafés afgelopen jaren zijn er veel Arnhemmers op het podium geweest die stappen zetten op het vlak van energie besparen, zonnepanelen leggen, warmtepompen aanbrengen schoon vervoer en andere verduurzamingsmaatregelen. Maar hoe krijgen we de grote groep inwoners en ondernemers mee om meters te gaan maken? Tijdens dit Energy Café gaan we het hebben over hoe we de grote groep inwoners en ondernemers meekrijgen om meters te gaan maken.

Niels Götz van 5plus1 neemt ons mee in de werking van onze hersenen en over de mechanismen die ons ervan weerhouden te doen wat we ‘deep down’ best wel willen.

Laura Witlox van Slim opgewekt! vertelt over gedragsverandering en nudging.

IPKW’ers Rick Tegelaar (atelier Rick Tegelaar) en Arno Geesink (KRAFT Architecten) vertellen over In4nite, een collectief waar ideeën en creativiteit van ontwerpers gecombineerd worden met de technische expertise van het op het IPKW gevestigde bedrijf Low & Bonar. Het resultaat was een groot succes tijdens de Dutch Design Week in 2017 en 2018!

Jeen Akkerman van JEEN vertelt over de bewustwordingscampagne Arnhem AAN.

Tot slot volgt nog een aantal pitches.

Om 16.30 uur start het inhoudelijk programma en de deuren zijn open vanaf 16.00 uur. De netwerkborrel start rond 17.30 uur.

De locatie is het ‘Parkrestaurant De Waard’ op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Westervoortsedijk 73 in Arnhem.

In verband met de registratie vragen wij je uiterlijk 18 maart aan te melden voor het energy café bij maud.wolf@arnhem.nl