IPKW > Campus > Design

design

waar design & technology elkaar ontmoeten

IPKW werkt aan het verbinden van de creatieve industrie en de maakindustrie. Wij geloven dat ze elkaar kunnen versterken door samen te werken. Een belangrijk middel, naast het organiseren van evenementen en bijeenkomsten, is het inrichten van een fysieke plek, waar beide industrieën in de praktijk aan elkaar worden gekoppeld.

IPKW Ontwerpstudio’s

In Gebouw HE op IPKW is een gedeelde werkplaats en diverse ontwerpstudio’s waar jonge, getalenteerde Arnhemse ontwerpers werkzaam zijn op het gebied van productontwerp, architectuur, interieur en onderzoek. Een continu streven naar professionalisering kenmerkt de mix van jonge talenten en meer ervaren creatieve ondernemers.

De kruisbestuiving van verschillende generaties en disciplines draagt bij aan Gebouw HE als dé levendige en creatieve hotspot van het park. De ontwerpers ontwikkelen veel technische kennis door het experimenteren met een breed scala aan productieprocessen en materialen. Er is vanuit de ontwerpers veel interesse in en nieuwsgierigheid naar het onontgonnen industriële potentieel op IPKW dat middels een creatieve en innovatieve insteek ontsloten kan worden.

De ontwerpers hebben verschillende ambities zoals het ontplooien van een professionele ontwerppraktijk, het aangaan van innovatieve samenwerkingen met de maakindustrie of het op een succesvolle manier vermarkten van producten en/of ideeën.

De ontwerpers

 

Samenwerkingen
  • Ontwerpers – Low&Bonar, In4nite
  • Studio Klaas Kuiken – 4PET, Accsys Technologies, Teijin Aramid en Freudenberg, IPKW-Collectie
  • Studio Tijn van Orsouw – Platowood
  • Studio Joris de Groot – Lever kunststoffen
  • Studio Erik Stehmann – Weltevree

vragen hierover?

Stel je vraag aan Kevin
bel: 026 384 46 46
mail Kevin

member image