IPKW > Campus > Design

design

waar design & technology elkaar ontmoeten

IPKW werkt aan het verbinden van de creatieve industrie en de maakindustrie. Een belangrijk middel, naast het organiseren van evenementen en bijeenkomsten, is het inrichten van een fysieke plek, waar beide industrieën in de praktijk aan elkaar worden gekoppeld.

IPKW Ontwerpstudio’s
Op IPKW herbergt Gebouw HE een gedeelde werkplaats en diverse ontwerpstudio’s waar jonge, getalenteerde Arnhemse ontwerpers werkzaam zijn op het gebied van productontwerp, architectuur, interieur en onderzoek. Een continu streven naar professionalisering kenmerkt de mix van jonge talenten en meer ervaren creatieve ondernemers.

Zowel intergenerationele als interdisciplinaire kennisuitwisseling en samenwerking dragen bij aan Gebouw HE als dé levendige en creatieve hotspot van het park. De ontwerpers ontwikkelen veel technische kennis door het experimenteren met een breed scala aan productieprocessen en materialen. Er is vanuit de ontwerpers veel interesse in en nieuwsgierigheid naar het onontgonnen industriële potentieel op IPKW dat middels een creatieve en innovatieve insteek ontsloten kan worden.

Ambities van de ontwerpers

  • Ontplooien van professionele ontwerppraktijk;
  • Aangaan van innovatieve samenwerkingen met industriële partijen (maakindustrie)
  • Het op een succesvolle manier vermarkten van producten en/of ideeën.

 

De ontwerpers

 

Samenwerkingen

vragen hierover?

Stel je vraag aan Kevin
bel: 026 384 46 46
mail Kevin

member image