Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend circulairbedrijventerrein dat duurzame energie-gerelateerde bedrijven huisvestfaciliteert en met elkaar verbindt.

uitgelicht

Parkrestaurant De Waard

Parkrestaurant De Waard is de huiskamer van IPKW, waar iedereen van harte welkom is om te lunchen, een kop koffie te drinken en te werken. Ook worden hier evenementen georganiseerd en is het een ontmoetingsplek voor relaties uit de energiebranche.

“Generation-E betekent kapitaal, kennis en netwerk voor de meest veelbelovende startups in duurzame energie.”

Erik Meiberg, programmamanager

IPKW’er uitgelicht Generation-E

Generation-E is een krachtenbundeling van bestaande, hoogwaardige incubatorprogramma’s voor kansrijke startende ondernemers in de duurzame energie. Generation-E staat voor de nieuwe generatie van meest veelbelovende energie startups.

“De nabijheid van labs en kantoorruimte is ideaal in dit gebouw. Bovendien hebben we hier het laadplein voor elektrische auto’s pal voor de deur.”

Anja van Niersen, Allego

Aanbod uitgelicht Fase 3 herontwikkeling Gebouw LB

Begin 2017 wordt gestart met de realisatie van nieuwe kantoorruimte op de derde verdieping van Gebouw LB. Dit luidt tevens fase 3 in van de herontwikkeling van dit centraal op IPKW gelegen gebouw, waar we de afgelopen jaren al maatwerk verzorgde voor Allego, Qing Groep, One en KplusV.

onze partners