IPKW > Campus > Startups

startups

ondernemend talent met een duurzaam plan

Startups hebben letterlijk en figuurlijk een speciale plek op IPKW. Met onze eigen incubator, de Greenhouse, bieden we hen een ideaal klimaat om tot bloei te komen. Elke energy startup die ondernemend talent combineert met een duurzaam plan is van harte welkom om zich tussen andere starters en gerenommeerde bedrijven te vestigen.

In de Greenhouse krijg je niet alleen kantoorruimte, maar een heel pakket aan services: van vergaderruimtes en juridisch advies tot een breed netwerk en financieringskansen. Daarnaast maak je kans om toegang te krijgen tot Generation-E, een programma waarbinnen geselecteerde startups nog meer gefaciliteerd worden met financiering en begeleiding.

Daarnaast hebben we met Generation-E een krachtenbundeling van bestaande, hoogwaardige incubatorprogramma’s voor kansrijke startende ondernemers in de duurzame energie. Generation-E staat voor de nieuwe generatie van meest veelbelovende energie startups. Mensen die iets op gang brengen. Baanbrekers. Koplopers. Mensen die geloven in hun idee, in zichzelf en in een wereld die vrij is van fossiele brandstoffen. Mensen die hun ideeën kunnen activeren en tot een commercieel succes maken. Achter het programma staan gerenommeerde founders die geloven in duurzame en renderende energie.

ben je startup?

Stel je vraag aan Marc
bel: 026 384 46 46
mail Marc

member image