IPKW > Campus > Onderwijs

onderwijs

meer dan alleen een bedrijventerrein

IPKW is meer dan alleen een bedrijventerrein. Wij zien onderwijs en bedrijfsleven als twee werelden die elkaar versterken en die groeien als ze elkaar ontmoeten. Dit uit zich onder andere in onderzoeksprojecten vanuit hogescholen en samenwerkingsprojecten vanuit bedrijven. Hierbij gaat het altijd over het verbinden van kennis en praktijk en het met elkaar innoveren.

Hubmanager

Met onze hubmanager werken we actief aan het in de praktijk verbinden van deze twee werelden, bijvoorbeeld via de invulling van stageplekken. Ook via One/Powerlab verbinden we onderwijs en bedrijfsleven en versterken we het energiecluster in Oost-Nederland. Daarnaast faciliteren we afstudeer- en promotieonderzoeken, worden er productlanceringen georganiseerd, werken we in diverse projecten samen met de HAN en ROC Rijn IJssel, en organiseren we bijeenkomsten en evenementen om kennisuitwisseling te vergroten.

De kansen en mogelijkheden van het onderwijs brengen we uiteraard volop onder de aandacht van onze huurders, waarbij we de verbinding faciliteren en aanmoedigen. Zo werken we hard aan het benutten van elkaars kwaliteiten.

vragen hierover?

Stel je vraag aan Kevin
bel: 026 384 46 46
mail Kevin

member image